fbpx

Een professionele lenspraktijk

Over Sterk in Zicht

Sterk in Zicht is een professionele lenspraktijk waar je terecht kunt voor alle soorten contactlenzen en droge ogen problematiek. Heb je al jaren last van droge of tranende ogen? Gebruik je al jaren lang oogdruppels maar wil je daar vanaf? Heb je contactlenzen die niet de hele dag lekker zitten of scherp kijken? Dan is het zeker de moeite om een afspraak te maken! Heb je lenzen nodig vanwege een medische indicatie, zoals keratoconus? Ook die hebben we in het assortiment.

Wij zijn aangesloten bij:

Sterk in Zicht is een moderne praktijk aan de Lindenlaan 3 in Dronten. De praktijk is geen winkel of inlooplocatie, maar een praktijk aan huis in het prachtige Ketelhaven. Onze praktijk heeft een eigen ingang, wachtruimte en is volledig airconditioned. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig en we hebben de lekkerste koffie en thee, al zeggen we zelf!

Sterk in Zicht is gestart in november 2020 en is gespecialiseerd in contactlenzen en droge ogen problematiek. In onze praktijk maken we gebruik van de meest moderne apparatuur waarmee we op hoog niveau kunnen werken. We blijven continue investeren in onze apparatuur.

Bij Sterk in Zicht nemen we graag de tijd voor onze klanten en daarom werken we uitsluitend op afspraak. Hierdoor hebben we echt de tijd voor jou en jouw ogen. Dit wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

Sander Sterk en Lisa van Lemmen zijn dé gezichten van Sterk in Zicht. Meer weten?

Comments are closed.