fbpx

Een professionele lenspraktijk

Over Sterk in Zicht

Sterk in Zicht is een professionele lenspraktijk waar je terecht kunt voor alle soorten contactlenzen en droge ogen problematiek. Heb je al jaren last van droge of tranende ogen? Gebruik je al jaren lang oogdruppels maar wil je daar vanaf? Heb je contactlenzen die niet de hele dag lekker zitten of scherp kijken? Dan is het zeker de moeite om een afspraak te maken! Heb je lenzen nodig vanwege een medische indicatie, zoals keratoconus? Ook die hebben we in het assortiment.

Over Sander Sterk

Sterk in Zicht is opgericht door Sander Sterk, een professionele vakidioot. Tja, dat is misschien wat kort door de bocht en behoeft enige uitleg? Na de opleiding tot opticien en contactlensspecialist is Sander in 2005 afgestudeerd aan de opleiding Optometrie. Al snel na zijn studie besloot hij zich te specialiseren in contactlenzen en droge ogen. Inmiddels werkt Sander 12 jaar bij een Nederlandse contactlensproducent, waar hij direct betrokken is bij het ontwikkelen en testen van nieuwe typen contactlenzen zoals Nachtlenzen, diverse typen harde- en zachte lenzen en medische contactlenzen. Veel van deze lenzen worden tegenwoordig in Nederland en vele andere landen via optiekzaken verkocht.

Specialisatie in contactlenzen en droge ogen

Door Sander z’n ervaring bij de contactlensproducent heeft hij zich nog verder kunnen specialiseren. Dit heeft hem naar alle uithoeken van de wereld gebracht om op congressen te spreken. Ook in Nederland is Sander geen onbekende in de optiekwereld. Op menig podium heeft hij gestaan om te spreken voor de Nederlandse contactlensspecialisten en optometristen. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges op scholen om leerlingen een andere kijk op contactlenzen te geven.

Een persoonlijke benadering

Maak je een afspraak bij Sterk in Zicht, dan kun je rekenen op een persoonlijke benadering. De praktijk is uitgerust met de modernste apparatuur zodat het beste advies en beste oogzorg gegeven kan worden. Ieder mens en dus ieder oog is uniek, dus Sander kijkt per individu wat de beste optie of behandeling is. Een persoonlijk advies is van groot belang en vindt Sander erg belangrijk. 
 
Wil je weten wat Sander voor jou kan betekenen?
Kom je gezellig langs?

Comments are closed.